Levenslijn Roda-Helis Damme vzw stelt voor:

 

 

Vrijdag 29 januari 2016 om 19u30

Foyer Cultuurfabriek

Stationstraat 22

8340 Sijsele

 

ter gelegenheid van de opening van het nieuwe werkjaar 2016

 

Nieuwjaarsdrink met voorstelling jaarprogramma

omkaderdmet interventies van

 

VZW RONDPUNT - VZW OVER-HOOP

 

 

 

De interventies gaan over verkeersveiligheid en de gevolgen van een ongeval zowel voor de slachtoffers zelf als de familie en vrienden.

Rondpunt houdt zich vooral bezig met de gevolgen van een verkeersongeval op alle vlakken, zowel juridisch, financieel, emotioneel enz� en probeert zoveel mogelijk mensen te bereiken om hen te begeleiden. Onze eigen Rita is sinds kort buddy bij vzw Rondpunt en komt samen met Wendy, het meisje dat ze begeleid, een relaas brengen van hun eerste indrukken over de samenwerking.

Over-hoop is gestart om vooral de aandacht te vestigen op jongeren met een hersenletstel ten gevolge van een verkeersongeval.

Sabine Cocquyt verloor haar beide ouders in een verkeersongeval en haar zoon Dries hield er een blijvend hersenletsel aan over. Het is de bedoeling dat Dries zelf even aan het woord komt.

 

Het wordt vast en zeker een zeer boeiende avond in een aangename en gezellige sfeer.

Iedereen van harte welkom, breng gerust familie en vrienden mee.��� ���������������������������������������������� �����������

��������������������������������������������������������������������������������������������������������� Deuren open om 19u00

��������������������������������������������������������������������������������������������������������� GRATIS INKOM

 


������������������������������������������������������