Wist u dat...

 

Home    Gedane Zaken      Wie zijn we?     Doel      Wandeltochten      Kalender    Zeppe en Zikki

 

... u zich altijd kunt aanmelden om ook vrijwillige medewerker te worden bij ons?                   

Reeds van bij de start in 2000 teert de werking van Levenslijn Damme op de inzet en de medewerking van een aantal vrijwilligers. Wat destijds gestart is met een vriendengroepje van een 10 tal gelijkgestemden is met de jaren uitgegroeid tot een grote vriendengroep. Naast de stuurgroep van 7 mensen bestaat Levenslijn Damme Roda-Helis momenteel uit een vaste kern van een 20 tal medewerkers plus nog een groep van 40 losse medewerkers. Bij iedere activiteit wordt op deze mensen een beroep gedaan om hier en daar een handje toe te steken, ieder op zijn eigen tempo of naar zijn eigen mogelijkheden.

Door de jaren heen is er natuurlijk een verloop van mensen in de diverse groepen en daarom zijn wij steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers die op de n of andere manier hun steentje willen bijdragen tot het verwezenlijken van onze doelstelling: Helpen aan een betere wereld, aan een betere omgeving voor uw en onze families.

Een profiel voor de vrijwilliger bestaat er niet, iedereen is van harte welkom in de groep. Wie reeds met Levenslijn Damme Roda Helis in contact kwam kon vaststellen dat het een plezier moet zijn om mee te werken, als je de groep in hun bordeaux outfit ergens tegenkomt dat mag je ten allen tijde een kwinkslag of plezier verwachten. Let op: als het moet dan wordt er met de nodige aandacht en ijver gewerkt. De jongsten in onze groep zijn prille tieners terwijl de ouderdomsdeken de gezegende leeftijd van 79 heeft bereikt. Je ziet er staat geen leeftijd op om tot de groep te behoren.

Je hebt wat vrije tijd en je wilt die optimaal invullen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij grote organisaties zoals de wandeltocht in Lapscheure, om en bij de 1.000 deelnemers, de loopwedstrijd in Damme, we mikken dit jaar op 700 aankomsten, de Paasontbijten met 1.500 aan huis gebrachte ontbijtpakketten, kunnen we steeds een helpende hand meer dan goed gebruiken.

Interesse: neem contact op met onderstaande personen of maak je naam over aan n van de reeds bestaande vrijwillige medewerkers. Je bent meer dan welkom, je wordt niet in een keurslijf gegoten, je mag gewoon jezelf zijn. Misschien bruis je van nieuwe ideen, want nieuwe mensen brengen nieuwe ideen mee, we gaan die samen uitwerken. We zorgen via de provincie West-Vlaanderen voor een vrijwilligersverzekering die zeer stabiel is, we bieden als tegenprestatie elk jaar een etentje aan, je ontvangt een degelijke outfit, maar vooral je wordt er een beter mens van.

Gewoon doen!!!

... u de levenslijnproducten ook kunt verkrijgen bij ons? Ideaal als cadeautje!                

fietslichtjes.jpg (16423 bytes)Elke set bestaat uit een voor- en een achterlicht van uitstekende kwaliteit, verpakt in een handig tasje dat je aan zadel of stuur kan vastmaken.  De lichtjes zijn zichtbaar tot op maar liefst 800 meter en de batterijen hebben een levensduur tot 200 uur. Verkrijgbaar in oranje, fuchsia, groen en blauw.

Prijs: 9,95

fluohanger.jpg (22584 bytes)De hippe Levenslijn fluohanger voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en bestaat in 5 kleuren. Hang de Levenslijnfiguurtjes aan je rugzak, jas of fiets en maak je zo zichtbaar in het donker. Verzamel alle kleuren (verkrijgbaar in pastelgeel, pastelroze, pastelgroen, pastelblauw en donkergeel).

Prijs: 3,00

fluovestjes.jpg (20179 bytes)Speciaal voor Levenslijn ontwierp Walter Van Beirendonck dit reflecterende fluovestje. Verkrijgbaar in multicolor of zwart/oranje uitvoering. Volwassen- of kindermaat. Voldoet aan de Europese norm EN 1150.

Prijs: 15,00

 

gsmknipperlicht.jpg (13543 bytes)Wereldkampioentruitje als hanger voor GSM.  Met knipperlichtje.


Prijs: 3,00

 

lintster.jpg (19429 bytes)Reflecterend ster aan neklint met jacquard ingeweven symbolen I love stars. Verkrijgbaar in een multicolor of zwart/oranje uitvoering. Ontworpen en gesigneerd door Walter Van Beirendonck.

Prijs: 3,00

 

onderleggers.jpg (17576 bytes)Trendy glasonderzetters met de Levenslijnfiguurtjes als wereldkampioenen. 2 stuks per verpakking. Verkrijgbaar in 4 uitvoeringen.
Verzamel ze allemaal!

Prijs: 1,00 per paar.

 

slapwarp.jpg (16121 bytes)Reflecterende arm- of enkelband. Ideaal als alternatieve fietsspeld. Voldoet aan de veiligheidsnorm EN 13356. Ontworpen en gesigneerd door Walter Van Beirendonck.

Prijs: 5,00

 

sticker.jpg (14571 bytes)Sticker voor op kledij, textiel, fiets, ... Extra sterke kleefstof. Mag mee gewassen worden. Voldoet aan de veiligheidsnorm EN 13356.

Prijs: 3,00

Om deze produkten te bestellen, kunt u terecht bij Rita Van Laecke.

... u altijd Levenslijn Damme Roda Helis kunt helpen door geld te storten op onze rekening?     

U kunt Levenslijn Damme Roda Helis ook steunen door geld te storten, zo helpt u ook het verkeer veiliger te maken voor uw kinderen en/of kleinkinderen.
Doe het vandaag nog, elke bijdrage helpt.

Rekeningnummer: 132-5157110-49

Wij danken u alvast voor uw bijdrage!!!

... wij een goede samenwerking hebben met ABAV?                                                      

ABAV staat voor Algemene Brugse Atletiek Vereniging. Een club waar iedereen welkom is van 7 tot 77 jaar en waar voornamelijk de aandacht wordt gericht op wegwedstrijden. Naast de klassieker Oostende-Brugge Ten Miles (2 maart 2008 ll) organiseren zij ook ter gelegenheid van de jaarlijkse kermis in Oostkamp de Shoppingloop dwars doorheen het verkeersvrije centrum van Oostkamp en dit op de eerste vrijdag van augustus.

Reeds van bij de eerste uitgave van Oostende-Brugge Ten Miles werd samengewerkt met en geopteerd voor verenigingen die zich inzetten voor het goede doel. In de begin-periode was het Astmafonds in Brugge de vaste begunstigde maar vanaf 2001 werd besloten om per deelnemer een bedrag over te maken aan Levenslijn Damme. Deze samenwerking werd even later nog sterker toen Levenslijn Damme zelf het initiatief nam om wegwedstrijden in te richten. Naast de Levenslijnrun Sijsele in 2002 kwam in 2003 ook Damme-Brugge-Damme op de kalender te staan. Voor deze beide organisaties mogen wij rekenen op ABAV als ondersteunende club.

Door het grote steeds groeiende succes van Oostende-Brugge Ten Miles werd op Levenslijn Damme in 2004 een beroep gedaan om de catering van de wedstrijd te verzorgen. Tot op de dag van vandaag heeft Levenslijn Damme dan ook zijn vaste plaats in de grootse organisatie van voorzitter Ronald Veraart en zijn team. Met 25 medewerkers zijn wij 2 dagen in de weer om de hongerige en ook de dorstigen in spijs en drank te voorzien. Voor deze medewerking krijgen wij van ABAV een zeer belangrijke return. Per deelnemer mogen wij 1 ontvangen terwijl daarnaast ook nog een vast bedrag voor het verzorgen van de catering wordt geschonken. Op deze wijze mochten wij vorig jaar in 2007 een som van 1.400 ontvangen voor onze werking. Een bijzonder mooi gebaar van ABAV waarvoor wij de ganse vereniging van ganser harte danken. Mede door hun bijdrage is het voor ons mogelijk om verder te blijven werken aan een veiliger verkeer voor uw en onze kinderen via het Kinderfonds van Levenslijn en verkeren wij ook in de mogelijkheid lokale projecten te steunen en de ondersteunen via Roda-Helis (Rondom Damme Helpen in Stilte) een ondersteunend project dat gegroeid is in de schoot van Levenslijn Damme.

Wilt u nog meer weten over ABAV, dan kunt u op hun site terecht.